Search

Graphic Organizers for World Languages in 9th grade

Sort by popularity
A template for building a grid with a 3 page layout.

Building a Grid Template

Use the Grid Method to create a student-centered, competency-based framework for any subject.

Bubble Map | Groot

Help leerlingen concepten te visualiseren met een Bubble Map!

Begin met een centraal concept of idee in het middengedeelte en wijs vervolgens een kopie toe aan elke leerling, zodat hij of zij de omringende bubbles kan invullen met verwante concepten of definities. Of werk samen met de hele klas in één kopie!

Goed, Oké, Slecht | Dutch

Take a brain break and check on the emotional wellness or lesson understanding of your students with a simple Good Okay Bad collaborative chart!

Digitaal notitieboekje

Gebruik een digitaal notitieboekje als one-stop-shop voor uw lesinhoud!

Het toewijzen van digitale notitieboekjes geeft leerlingen de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen, ongeacht of ze in de klas zitten of op afstand leren. Met de toegankelijkheidsfuncties van Kami kun je beter uitleg geven terwijl leerlingen zelfstandig antwoorden zoeken.

Probeer vandaag nog les te geven en te leren met ons kleurrijke digitale notitieboekje!

Cornell Notes | Gelinieerd

Eenvoudig, praktisch en gemakkelijk te gebruiken: onze gelinieerde Cornell Notes-sjabloon helpt uw ​​leerlingen hun aantekeningen naar een hoger niveau te brengen. Studenten vinden het vaak moeilijk om de structuur te visualiseren terwijl ze schrijven, daarom hebben we dit gelinieerde sjabloon beschikbaar gemaakt met een verticale lijn langs de linkerkant van de pagina. Hierdoor kunnen uw leerlingen gemakkelijk notities maken aan de linkerkant.

Cornell Notities

Eenvoudig, praktisch en gemakkelijk te gebruiken - ons Cornell Notitie-sjabloon gaat uw studenten helpen om hun notities naar een hoger niveau te tillen. Studenten vinden het vaak moeilijk om de structuur te visualiseren terwijl ze schrijven, dus we hebben dit sjabloon beschikbaar gemaakt dat een verticale lijn aan de linkerkant van de pagina bevat. Dit stelt uw studenten in staat om hun aantekeningen in een duidelijke, overzichtelijke volgorde te schrijven en de structuur ervan op elk moment te controleren.

Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

Hoofdgedachte en ondersteunende details | Paars

Begeleid leerlingen terwijl ze hoofdgedachtes en ondersteunende details leren identificeren met dit eenvoudige sjabloon!

Dit soort identificatieproces is een fundamentele vaardigheid voor al het leren. Het gebruik van dit sjabloon biedt leerlingen een nuttig raamwerk aan het begin van hun lees- en leertraject.

In dit paarse sjabloon is ruimte voor de hoofdgedachte plus drie ondersteunende details. Maak gebruik van deze activiteit voor zelfstandig lezen of leren en voor samenwerkend leren.

Ruitjespapier | Blauw

Een sjabloon voor blauw ruitjespapier is een handig hulpmiddel voor iedereen die punten, lijnen of vormen moet tekenen of plotten. Dankzij de blauwe rasterlijnen kun je je ontwerpen eenvoudig en nauwkeurig plaatsen en meten. Of je nu een student, kunstenaar of professional bent, met deze sjabloon kun je duidelijke en nauwkeurige tekeningen maken.